Fol Epi

Fol Epi Light Sliced Cheese

This product is currently not available.

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 10 days after receipt

Country of production

  • France

Nutrition information

(100g contains)

EnergyinkJ

ca. 1051

Energyinkcal

ca. 252

Fat

ca. 16g

saturatedfattyacids

ca. 11g

Carbohydrate

< 0.5g

ofwhichsugar

< 0.5g

Protein

ca. 27g

Salt

ca. 1.5g

Calcium

ca. 793mg[1]

[1] 100g provides 99% of the recommended daily allowance for adults

Ingredients

Pasteurisierte KUHMILCH, Speisesalz, Käsereikulturen, mikrobielles Lab, Farbstoffe*: Annatto, Zuckerkulör. *in der essbaren Rinde. Kann Spuren von Schafs- und Ziegenmilch, Haselnüssen, Cashewkernen und Eiklar enthalten.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Französischer Schnittkäse aus pasteurisierter Kuhmilch mit essbarer Rinde 32% Fett i.Tr./F.i.T. 42 % fettreduziert gegenüber Schnittkäse mit 28g Fett/100g

Storage

Refrigerated

Bei +2°C bis +8°C aufbewahren. Nach dem Öffnen alsbald verzehren.

Identification mark

FR 23 001 001 CEFR 53 014 001 CE

Supplier

  • Fromageries Perreault
  • 53204 Château-Gontier, Frankreich/ France

Miscellaneous

  • Packed under protective atmosphere

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 4.5 16 ratings and 9 reviews

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    If not the best cheese, it’s a really good light option, with good ingredients.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Très bon et vraiment light, comparer à tous les autres fromages (en tranches).

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    trotz light sehr geschmacksvoll

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    I love this version of fol epi; it's a great taste, practical for sandwiches, and less calories

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Sehr lecker!!!

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Ein light-Käse, der trotzdem aromatisch ist!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    guter Geschmack. Gute Konsistenz für einen Halbfettkäse, auch geeignet für Leute die wegen der Cremigkeit sonst nur Vollfettkäse essen.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Très bon, personnellement je ne fait pas la différence entre le Fol Epi "noramal".

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0