William Wyssmüller

Wyssmüller Fondue Fraîche Gruyere & Vacherin Fribourgeois Cheese

Price
CHF 13.95
Price per 100
3.49 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 10 days after receipt

Country of production

  • Schweiz

Ingredients

Gruyère AOP (full-fat cheese made from raw milk), Vacherin Fribourgeois AOP (full-fat cheese made from thermised milk), semi-hard Fribourg cheese (full-fat cheese made from pasteurised milk), corn starch.

Description

Fondue Wyssmüller ® Création 400g Fondue cheese blend, half-and-half  recipe, utterly aromatic and creamy  Recommended by Gault&Millau  Modified Atmosphere Packaging. Made in Gruyère, Fribourg

Storage

Refrigerated

Keep below 6°C.
Can be frozen for up to six months beyond the use-by date.

Notes on use

  • 1. Reiben Sie nach Wunsch das Caquelon mit einer Knoblauchzehe ein. 2. Giessen Sie den Weisswein dazu. 3. Geben Sie die Fonduemischung bei. 4. Unter ständigem Rühren erhitzen, bis es leicht köchelt. 5. Stellen Sie das Caquelon auf ein Réchaud, um die Hitze zu erhalten. 6. Guten Appetit!

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 5.0 2 ratings and 1 review

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    La meilleure fondue que nous avons goûté.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0