Wyssmüller

Wyssmüller Fondue Mix

Price
CHF 20.90
Price per 100
3.48 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 10 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Ingredients

Gruyère AOP (full-fat cheese made from raw milk), Vacherin Fribourgeois AOP (full-fat cheese made from thermised milk) Bagnes AOP (full-fat cheese made from raw milk), corn starch.

Description

Fondue Wyssmüller Assemblage 600g.

Storage

Refrigerated

Max. +6°C.

Notes on use

  • Pan Frying
    1. Reiben Sie das Caquelon mit einer Knoblauchzehe ein. 2. Giessen Sie den Fendant dazu. 3. Geben Sie die Fonduemischung bei. 4. Unter ständigem Rühren erhitzen, bis es leicht köchelt. 5. Stellen Sie das Caquelon auf ein Réchaud um die Hitze zu erhalten Nicht kochen! 6. Guten Appetit!
  • 1. Reiben Sie das Caquelon mit einer Knoblauchzehe ein.
    2. Giessen Sie den Weisswein dazu.
    3. Geben Sie die Fonduemischung bei.
    4. Unter ständigem Rühren erhitzen, bis es leicht köchelt.
    5. Stellen Sie das Caquelon auf ein Réchaud um die Hitze zu erhalten.
    6. Guten Appetit!

Identification mark

CH 2134

Miscellaneous

  • Packed under protective atmosphere

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 5.0 1 rating and 1 review

All ratings

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super produit - pourriez-vous livrer des emballages de 400 g ?