Leisi

Leisi Création Dessert Chocolate Cake Mix

Price
CHF 5.95
Price per 100
1.08 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 7 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 469

EnergyinkJ

ca. 1954

Fat

ca. 30.1g

saturatedfattyacids

ca. 4.2g

Carbohydrate

ca. 42.9g

ofwhichsugar

ca. 28.2g

Dietary fiber

ca. 2.5g

Protein

ca. 5.2g

Salt

ca. 0.67g

Ingredients

Ingredients: rapeseed oil, water, WHEAT flour, chocolate powder 15.7% (sugar, cocoa powder), Sugar, whole EGG powder, Chocolate Dark Drops 2.5% (with emulsifiant: sunflower lecithin and natural vanilla flavor), starch potato, raising agent (calcium phosphates, sodium carbonates), cocoa mass 1.3%, salt, natural BUTTER and vanilla flavor. May contain: SOYA, HAZELNUT, ALMOND
.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Liquid dough for chocolate cake
Chocolate batter, quick and easy, for cakes just like homemade.

Storage

Refrigerated

Keep at max +5°C

Notes on use

  • 1. Preheat the oven. Butter and flour or wrap with wax paper a cake mould (22cm) or any other mould.
    2. Open the bag and pour the dough in the mould. Refine according to your taste with fruit, berries, nuts or chocolate.
    3. Let heat in the middle of the oven. Small cakes appr. 20 min. a cake appr. 45-50 min. (test the cooking with a toothpick)
    4. Let cool on a rack and decorate to your taste.
    Important: the baking time can slightly vary depending on used mould and the type of the oven.
  • Backofen auf 200°C vorheizen. Runde Backform (20cm) einfetten und bemehlen oder mit Backpapier auslegen. Beutel öffnen und Teigmasse in die Form giessen. In der Mitte des Backofens ca. 20-55 Minuten mit Stäbchenprobe backen. Runde Kuchen aus der Form lösen undauf einem Gitter auskühlen lassen. Wichtig: Die Backzeit kann je nach Art der Backform sowie des Backofentyps variieren.

Recipes for this product

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 4.5 30 ratings and 21 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Délicieux et pratique

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Es braucht etwas Überwindung, diese Fixfertige Mischung zu benutzen. Aber wenn man sich mal überwunden hat, macht man es bestimmt wieder. Die Muffins schmecken super und können auch sehr gut mit Beeren oder Steinfrüchten noch verfeinert werden.

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    I was Leisi (see what I did there) one day and bought a packet of this. I regretted it as it smelt rancid after it was baked. Save your money and make one from scratch.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Top, pratique et très bon goût chocolaté

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Schnell, einfach und gut. Ich fülle den Flüssigteig in kleine Förmchen und gebe in die Mitte eine Lindor Pralinenkugel. Einfach köstlich

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    Tolles Produkt, wenn es mal schnell gehen muss. Ich füge jeweils noch ein paar Himbeeren oder Blaubeeren hinzu, da wird der Kuchen schön saftig. Lecker!

  • from on
    Average rating: 1.0 of 5 1.0

    Dieses künstliche Produkt hat aber nun wirklich nichts mit Omas Schokokuchen gemein.

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    haben wir immer im Gefrierer. Zum backen von ganz kleinen Muffins sehr praktisch, da das ausgiessen sehr gut geht.