Crushed Tomatoes 2x 800g

Price
CHF 3.90
Price per 100
0.24 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

  • Italy

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 19

EnergyinkJ

ca. 80

Fat

ca. 0g

saturatedfattyacids

ca. 0g

Carbohydrate

ca. 3.5g

ofwhichsugar

ca. 0g

Dietary fiber

ca. 1g

Protein

ca. 1g

Ingredients

Tomaten gehackt 60%, Tomatensaft, Säureregulator (E 330).

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

800g.

Storage

Inhalt geöffneter Dosen umleeren und im Kühlschrank aufbewahren.

Notes on use

  • Für Pizza, Wähenbeläge, Apérogebäck, Lasagne, Saucen, Fleisch- und Fischgerichte, Eintopfgerichte usw.
  • Für Pizza, Wähenbeläge, Apérogebäck, Lasagne, Saucen, Fleisch- und Fischgerichte, Eintopfgerichte usw.

Supplier

  • Coop Info Service
  • Postfach 2550, CH-4002 Basel
  • Phone: 0848 888 444
  • Website: www.coop.ch

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 5.0 17 ratings and 12 reviews

All ratings

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Perfekt für tomatensugo

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Braucht man einfach immer zuhause ...

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Immer auf Vorrat - „frische“ Tomaten für die schnelle Küche.

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Pour une bonne sauce tomate maison

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Très abordable et jamais déçue. Super pratique pour les préparations en sauce.

  • from on
    Average rating: 3.0 of 5 3.0

    Super für Sugo und Pizza

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    der Klassiker, schon zerkleinert, ohne Zucker, Salz und sonstigen Zusatzstoffen, super für individuelles Zubereiten nach meinem Geschmack

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    un grand classique, très bonne qualité à un prix plus que raisonnable

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Très bon rapport qualité prix, préférer pour toutes les préparations de sauces à laisser mijoter.