Thomy

Thomy Béchamel Sauce

This product is currently not available.

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

  • Germany

Nutrition information

(83.3ml contains)

Energyinkcal

ca. 154

EnergyinkJ

ca. 638

Fat

ca. 15g

saturatedfattyacids

ca. 1.5g

Carbohydrate

ca. 4.2g

ofwhichsugar

ca. 1.1g

Dietary fiber

< 0.5g

Protein

ca. 1.2g

Salt

ca. 0.8g

Ingredients

Ingredients: water, sunflower oil 17%, modified corn starch, WHEAT flour 2%, skimmed MILK powder 1.7%, EGG yolk, iodized salt (with salt), yeast extract, sugar, Onion, thickener (xanthan gum), Nutmeg, flavors.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Sauce

With nutmeg, your potatoes are mixing with the crème de la crème.

Storage

Once opened, can be kept in the refrigerator for 2 days

Notes on use

  • Heat with stirring for 2 min. or
    In a microwavable container, heat for 2 min. at 600 W
  • Für 400g Teigwaren oder Gemüse = 2-3 Portionen. Unter Rühren erwärmen oder in ein mikrowellentaugliches Gefäss geben.
    Die Sauce mit Lauch- und Karottenjuliennes zu Fleisch oder Fisch servieren.

Supplier

  • Nestle Suisse SA, CP/PF 2222, 1800 Vevey

Ratings

Average rating: 4.5 of 5 4.5 7 ratings and 5 reviews

All reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    pratique et bon

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Super bon et fait gagner du temps si on est pressé

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0

    tolles Produkt, alle zwei Wochen mache ich damit Lasagen, kommt immer gut an

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Bon et super facile quand on n'a pas le temps d'en faire soi-même

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    mit Sauce wird auch Gemüse gegegessen - Vielseitig verwendbar bei Gemüse, je nach Geschmack etwas nachwürzen. Eignet sich super wenn man frische Lasagne, Cannelloni oder Nudelauflauf kocht. Etwas Käse beifügen und im Ofen gratinieren,

  • from on
    Average rating: 4.0 of 5 4.0