Echt Entlebuch

Entlebuch Tresse Bread Flour

Price
CHF 2.45
Price per 100
0.49 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 346

EnergyinkJ

ca. 1470

Fat

ca. 1g

Carbohydrate

ca. 71g

Dietary fiber

ca. 2.5g

Protein

ca. 12g

Ingredients

85% Entlebucher Weizen, 15% Entlebucher UrDinkel*. *UrDinkel-Zertifizierungsstelle: ProCert.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Spezialmehl aus Weizen und UrDinkel

Echt Entlebuch Zopfmehl 500G.

Entlebucher Zopfmehl.
Wicki Mühle Schüpfheim.

Mehl kann durch die natürliche Wasserabgabe an Gewicht verlieren.




Storage

Trocken und vor Licht geschützt aufbewahren.

Supplier

  • Biosphäre Markt AG
  • CH-6162 Entlebuch

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 1 rating and 1 review

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    ich mische dieses Mehl mit Roggenmehl und backe dann das Brot sehr fein