Camille Bloch

Camille Bloch Ragusa Chocolate

Price
CHF 10.95
Price per 100
2.74 /100g

Product information

Freshness guarantee

Keeps for at least 30 days after receipt

Country of production

  • Switzerland

Nutrition information

(100g contains)

Energyinkcal

ca. 576

EnergyinkJ

ca. 2412

Fat

ca. 36g

saturatedfattyacids

ca. 15g

Carbohydrate

ca. 54g

ofwhichsugar

ca. 49g

Dietary fiber

ca. 3g

Protein

ca. 7g

Salt

ca. 0.01g

Ingredients

sugar, HAZELNUTS (of which 11% whole), cocoa mass, cocoa butter, coconut fat, whole MILK powder, SOYA flour, melted BUTTER, skimmedMILK powder, emulsifier: rapeseed lecithin, pure vanilla extract. May contain traces of ALMONDS. Chocolate 19%, praliné filling 70%.Chocolate: 47% cacao minimum.: white chocolate 27%, praliné filling 64%. White chocolate: minimum 23% cocoa. Noir: chocolate 27%, praliné filling 64%. Chocolate:minimum 60% cocoa.HIN), table salt, magnesium citrate, vitamins (C, E, niacin, pantothenic acid, D, B6, B2, B1, folic acid, biotin, B12), rosehip powder, guarana extract (maltodextrin, guarana extract 0.03%), cinnamon, zinc gluconate. Cereals: 49%, of which whole-grain: 51%. Fructose: 4%, Glucose: 3%. Caffeine content: 4.5 mg/100g.

Information for allergy sufferers: See highlighted ingredients

Description

Chocolate confectionery bar with praliné filling and whole hazelnutsrup centre, without sugar crust; Swiss milk chocolate with Grappa (12%) syrup centre, without sugar crust; Swiss milk chocolatewith Kirsch (15%) syrup centre, without sugar crust
Schokolade-Riegel mit Praliné-Füllung und ganzen Haselnüssen.
16 * 25g.

Storage

Store in a cool and dry place.

Notes on use

  • Gut schütteln.

Identification mark

CH 319

Supplier

  • Chocolats Camille Bloch SA
  • Grand-Rue 21 2608 Courtelary Suisse
  • Phone: +41 (0)848 408 408
  • Email: info@biotta.ch
  • Website: www.biotta.ch
  • Social Media: @oppobrothersde

Miscellaneous

  • Mindestalter für den Erwerb: 18 Jahre
  • Um 100 g von diesem Produkt herzustellen, wurden 77 g Vollkornroggen verwendet.sen. Trocken tupfen. - Rohes Geflügelfleisch nicht mit anderen Lebensmitteln in Kontakt bringen. - Geschirr und Hände gründlichreinigen. Wichtig Tiefkühlung nach dem Einkauf nicht für längere Zeit unterbrechen. Geflügelfleisch immer vollständig durchgaren.
  • Certification body: CH-BIO-006

Ratings

Average rating: 5.0 of 5 5.0 5 ratings and 5 reviews

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Délicieux chocolat!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Meine Lieblingsschockolade. Hammmmmer!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Le conditionnement est très pratique. La quantité idéal pour se faire plaisir :-) (sans dévorer la plaque)

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Besser als Lara kann man es nicht beschreiben. Isch Hammer! Isch de Hammer!

  • from on
    Average rating: 5.0 of 5 5.0

    Meine Lieblingsschockolade - Wirklich praktisch diese kleinen Riegel. Ideal zum Kaffee. Fein fein...